Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under december 2008

Av Chrissie - 28 december 2008 08:53

Sitter och försöker hitta och komma på lite stillsamma aktiviteter/lekar inför nyårsafton. Inte helt lätt. Man vill ju helst att folk ska kunna sitta kvar vid bordet, men ändå socialiseras lite med sin bordsgranne.

Är det någon som har något bra förslag så emottages det tacksamt!:-)


Nu ska jag äta lite frukost!! Varför är man konstant hungrig över jul, trots att det enda man gnäller över, är hur mätt man är?

Snacka om I-landsproblem :-/

Av Chrissie - 27 december 2008 11:54

ja, så gjorde jag misstaget att dricka lite "riktigt" kaffe igårkväll, vilket jag

I N T E skulle gjort!! Inte sovit en blund och haft myror i hela kroppen. Kröp upp och fodrade hästarna och sen tillbaka till sängen. Har säkert lyckats sova  totalt 1 timme på hela natten.

Idag blir det en klockren "sunkardag" på sofflocket som en annan Kronblom, med laptopen i knäet. Undrar om det är någon bra lördagsfilm?

Imorgon blir det eventuellt en tur till Västerås och IKEA, samt att en gammal vän kommer på besök, vi har inte setts på år och dar:-) Ska bli roligt!!

Bäst att jag hunnit sova ut tills dess!




OK

Av Chrissie - 27 december 2008 00:24

Här är den utlovade bilden med ALLA gångarterna på EN och samma gång! *fniss*. Skyller på fotografen som faktiskt tog bilden precis i ett ögonblick när D2 gjorde ett "tappa-balansen" steg.... Men visst  blev bilden ett riktigt skolexempel på hur det

I N T E ska se ut;-)

(PS. kan meddela att han gick bättre på turen innan bilden togs)


Har nu varit hos vänner och ätit mycket god mat, druckit vin, spelat sällskapsspel och Wii....(vill ha). Gjorde "Knock-out" i boxningen vid första försöket).

Pållarna har fått lite nattamat inne inatt. Tror jag fick några pluspoäng utav dem:-). Nu ska jag bädda ner mig och i drömmarnas land planera Nyårsmiddag.


Av Chrissie - 26 december 2008 13:57

Här kommer bilden som jag är stolt över:-) Sen behöver man inte titta så noga på ryttarens sits, utan fokusera på benlyften och inundertrampandet av bakben istället:-)!!! *En glad matte*



Av Chrissie - 25 december 2008 16:54

Finns nog bara ett ord att beskriva julen med; MÄTT!


Härligt kallt, strålande sol och hästarna trivs så bra här. Hagen ligger så till att de har en fantastiskt utsikt och att de får vara "hästar". Var ut och red både julaftonsmorgon och idag. Helt underbart! Bilder dyker upp när jag kommer hem och kan lägga upp dem. Ni kommer att bli imponerad utav D1´s tölt, och NU har jag bildbevis!

TACK alla människor för de fantastiska julklapparna!!! Ni vet vilka ni är!:-)

Nu ska jag hälla upp ett glas rött, öppna en chokladkartong och vara social. Misstänker att det blir lite Harlekinspelande (Kille) ikväll:-)


God Fortsättning!!

Av Chrissie - 23 december 2008 08:47

Nu har kylan äntligen kommit på riktigt. Kallt och klart.....

Sitter och funderar på att städa skrivbordet, kommer knappast ens fram till datorn;-/. Idag ska vi lasta halva bohaget känns det som, för att fira lite jul med M´s föräldrar.

Känner rikigt hur dagarna blir längre *fniss*, idag går solen ner 2 minuter senare än igår. YAY!!!;-)

Ha en bra dag!!

Av Chrissie - 22 december 2008 16:24

Skulle bara ha lite nödvändiga basvaror, men ack vad jag ångrade mig så fort jag klev innanför dörren. Kan folk inte bara dra sin kundvagn åt sidan när man stöter på bekanta? Måste man tvärstanna mitt i gångarna?

Körkort på kundvagn? Mitträcke och högerregel? Olagligt att stanna?

Nu har jag äntligen anlänt hemmets lugna vrå igen. Måste citera G; oh så mycket skönare det är ensam på hästryggen i skogen!:-)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards