Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under april 2010

Av Chrissie - 23 april 2010 19:14

Efter en förmiddag med nyttigheter...dvs måsten, så begavs det emot shopping på eftermiddagen med sambons syster:-)

Lyckades faktiskt nästan att shoppa satan och kom hem med en klänning, två linnen, en blustop, en "mysoverall", ögonbrynsfärg, nagellack, blomkrukor och viktigast utav allt och det jag åkte iväg för; en hel drös med kompostgaller - för att stänga inne lillskiten på tomten:-D

Guess what - jag kom hem UTAN ett par skor.

Imorgon bär det iväg för att fixa tyg, mattor och kuddar till "kuvösen" och lite annat smått och gott som jag ska pynta därute med. Känns föga skoj när snöflingor dalar utanför, men jag ger inte upp. Solen och våren och förhoppningsvis värmen kommer!!!

Sambon kom hem tidigare och jobbade hemifrån och var "barnvakt" åt vårt nyopererade batteri!;-P


Nu blir det tortellinigratäng med lite rött och sen ska jag ta itu med löneutbetalningar och andra härliga papper:-P

//

Av Chrissie - 22 april 2010 18:29

Hörde av min kollega att Uppsala fått en decimeter snö senaste dygnet. Kan inte vara annat än otroligt tacksam över vi har sluppit det.

Förmiddagen spenderades med jobb och sen blev det ridning. Blev ett riktigt "hallelujamoment"!! Tränade galoppfattningar med Drómi och äntligen, efter idogt tränande, så kan han nu fatta BÅDE höger och vänstergalopp. Han var lyhörd och följsam idag och tölten funkade fint också. På hemvägen red vi in en slinga i skogen, där han fick skritta på lösa tyglar och så gick vi sicksack, åttor och fram och tillbaka och jag "styrde" med enbart sätet och skänklar. Funkade toppen!!!:-)))

Tritla och jag har ju jobbat hårt för att få henne att ta ut kliven i skritten och samtidigt trampa på i ett bra tempo...det vill säga, där hon inte somnar;-P. Idag satt det där som en smäck!! Så nu hoppas jag att vi kan hålla i det där.


Sambon kom hem med Sushi till mig! Gissa om jag blev överlycklig och smaskade i mig en 9-bitars utan att blinka:-))))) Tyvärr har jag en jävulsk huvudvärk, men nu blir det Alvedon innan det är dags för kvällsmissions. Sen soffläge!


Bangsi mår bra och är pigg! Op.såret ser fint ut! 5 dygn kvar... Nedräkning :-)


//



Av Chrissie - 21 april 2010 22:07

Pållar inne och nattade. Vovvar rastade och lillbubben fått lite piller. Nu kan man bara hoppas på lite sömn inatt:-)


Har inget vettigt att skriva om alls, men var bara sugen på att klottra lite här på min lilla "dagbok".

Imorgon ska jag vara duktigare än idag. Ska ta itu med skrivelser till AV, och kolla upp lite annat smått och gott med regler och paragrafer. Om det inte är snöstorm så ska hästarna få sig en genomkörare också:-)


Oh vad jag har skrattat åt alla svenska reportrar och journalister som inte lyckats uttala Eyjafjallajökull.  Men efter att ha lyssnat på detta, så tycker jag nog att svenskarna är rätt ok ändå:-P


Av Chrissie - 21 april 2010 18:29

Blev inte någon sömn inatt inte. Bangsi har varit superduktig, men han fick verkligen ingen ro inatt, utan har vankat och vankat och vankat. Vid 5-tiden imorse gav jag upp...kravlade mig sömndrucken ur sängen, gav honom en smärtlindringstablett och bäddade ner mig i sängen MED vovven en liten stund till. Lyckades säkert få till 2 timmars sömn. Sen hördes det dunkar ifrån stallet och det betyder att Tritla sovit färdigt och vill ut! Den ENDA nackdelen med att ha stallet nära.

Idag har jag inte fått många knop gjorda, utan varit slöare än slöast. Däremot finns det en liten skit som är piggare än piggast! Suck!:-D


"Mormor" var förbi som hastigast och både Bangsi och Neo fick varsitt tuggben! Gottigt! De är slut nu!:-) Tusen tack Anette och hoppas allt går så bra det kan imorgon!:-/


//


Av Chrissie - 20 april 2010 23:31

16 timmar senare har jag äntligen kommit hem efter en lång dag på jobbet och i bilen. Hästarna tog jag in och gav dem "nattamat", så nu hoppas jag på att få en liiiiten sovmorgon imorgonbitti. Ska bara kasta i mig en Gorby´s och sen dags att slänga huvudet på kudden.


Idag har det varit dagen med stort D. Lillskiten, Duracellkaninen, Pälsbollen, Bangsi - har gått ifrån manligt till "det; igt" Han var varit SÅ DUKTIG!!!!!!

Inte ett pip, inte ett gnäll. Behärskar kragen som om den vore en del utav hans kropp. Världens goaste juvel!!:-)


För den som är känslig, så .....sluta titta:-)



  

Här sussar man gottare än gottigast


  










                                                  
    Här ryker "kulorna" via ett prescrotalt snitt.



  

Sover ruset av sig.



  

Pigg som en mört. Ja, nästan ialla fall.


Nu gäller det bara att hålla lilla skrutten på mattan en vecka. Inget härjande och rusande hur man vill.


Med eller utan kulor = Världens bästa Bangsi!!!!!!



Av Chrissie - 19 april 2010 21:43

Har varit mer än kreativ idag!:-)

Har fixat och donat med mitt projekt! En gammal, gammal kökssoffa som har restaurerats och lackbetsas. Den ska stå i vårt uterum, så nästa projekt till soffan är att sy en dyna. Är riktigt nöjd!

Men ändå började jag arla morgon med att få på sommardäck på min "lilla blå" (internt; Viagra kallad)

Behövde aldrig åka till Uppsala idag, men jä**** vad telefonen har ringt. Är nu både lackbets, olja, hästbajs och annat smått och gott på den där telefonen. Headsetet dog efter jag råkade doppa det i skurvattnet.

Har hunnit med 100 andra saker också, så jag känner mig belåten och trött!!


Anette: Du är inte bortglömd!:-) Det kommer....


//



Av Chrissie - 18 april 2010 19:37

Förstår inte vad tiden tar vägen!  Har verkligen inte hunnit med att blogga, för man måste ju sova ibland också;-P


Fredagen spenderades med bokföring h e l a dagen och nerklippning utav pensionären Neo. Han blev SÅÅ överlycklig!!!:-) Som valp på nytt!


  


Igår kom våra goda vänner ifrån Enköping och hälsade på. Blev en lång ridtur i skogen medans pojkarna var uppe i luften. Sen middag och massa "ta-igen-för- länge-sen-vi-sågs-prat". Alltid lika trevligt och skoj!!!!

Somnade nog vid 3 inatt. Upp vid 7 och släppte ut pållarna och tog vovvarna på en långpromenad. Sen gick jag hem och kröp ner under täcket och somnade om till 11. Har nog aldrig hänt tidigare, men det var underbart!! :D


Idag har vi hämtat ett "mitt projekt", som ska få sig en omgång under nästkommande helg. Passade på att fika med svärmor och gå promis med vovvarna. Sen hem och köra upp hö till hästarna och plocka hundbajsar i trädgården...(är nu uppe i 58 st), men SNART borde gräsmattan vara helsanerad! Har grävt upp våra Tujor som stod vid huset också. När vi slet upp den ena, så "råkade" staketet följa med....NU har vi provisoriskt reparerat det.

Pizzasöndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  


Av Chrissie - 15 april 2010 20:20

Har nu börjat ta tag i det där med papper och bokföring, men det är så jä....mycket papper, så på eftermiddagen tog jag en break....som blev väldigt lång..........Fortsätter mao imorgonbitti:-D


Vet inte om det är bra eller dåligt, men sambon och jag hade ju kunnat vara på Island nu, och då hade vi ju blivit fast där:-) Hade ju varit trevligt för mig:-D

Tycker dock jättesynd om vår kollega som skulle åkt till Frankrike imorgonbitti, men nu får lov att stanna hemma för inställt flyg.

Själv går jag ju mest omkring och trivs med en "touch" av Island i luften:-P Snön som ligger kvar har färgats sotigt svart under dagen. Antar att det fallit ner en å annan vulkanpartikel med regnet.


Sitter nu framför datorn medans sambon drar slingor på mig.Var tvungen att fråga om han tyckte det var ok att jag skrev det på bloggen, och jag fick ett godkännande;-) Känns inte riktigt som han har frisörtalanger, men eftersom jag själv inte kan dra pga axeln, så ska jag bara le och se glad ut, och vara tacksam för hjälpen.

:-)


//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards