Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under april 2010

Av Chrissie - 8 april 2010 22:20

Nu har jag pälsvårdat vovvar, så bara badet som väntar imorgonkväll.

Skönt att ha åtminstone en icke håröm hund som somnar när man borstar:-)


  


Hästarna fick komma in inatt då vädret inte är skitmysigt. Kallt regn och geggigt. Har gjort iordning allting för att åka iväg med hästar och H till ridhus för träning! Ska bli kanonskoj!!!

Näe, nu har jag nog gjort nog för idag!

//

Av Chrissie - 8 april 2010 17:55

Klev upp för att ta mig iväg till Ö-bro, men hann inte långt innan de ringde och meddelade att läkaren inte var där idag. Då blev det naturligtvis lite ändrade planer. Men som TUR var så visade det sig att hovslagaren skulle komma idag också, och det hade jag ju HELT glömt bort.

Så istället var det bara att svida om och kasta sig upp på hästryggarna och ta lite ridning innan han skulle komma.


  

Finaste T i väntan på hovis.


Vädret är mer än grått och trist och det regnar lite också. Men jag ska inte klaga, utan fortsätta hålla humöret uppe, att för varje minut så minskar det någon mikromillimeter av snön:-)

Imorgon blir det förhoppningsvis ridning tillsammans med H och långa hundpromenader, för att spendera kvällen med att bada vovvar. Lilla skrutten Bangsi ska ställas ut på lördag!

Snart kommer husse hem och ikväll består middagen i slaskmat ifrån restaurang Gula Måsen.

//

Av Chrissie - 7 april 2010 21:13

Dagen började med en härlig promenad med, vovvarna, "Luddetudde" och hans husse och matte! Alltid lika trevligt och pojkarna leker så himla bra!

Tack för idag Fam. G:-)


  

Skitiga killar med röda tungor.



Efter hemkomst så gjorde jag ett ryck och hägnade in en hage i hagen. Så nu är pållarna lite ledsna för att få gå i liten hage. Men ack så mycket gladare de kommer att bli när gräset behagar titta fram. Och känner jag T rätt, så blir jag inte förvånad om hon är på andra sidan imorgonbitti :-D


Av Chrissie - 6 april 2010 22:08

Tillbaka på jobbet! En lugn dag, men fick trots allt massor gjort!:-)

Alltid helt död efter 40 mils bilresande och nästan 10 timmars jobb, men det är självvalt, så inget gnällande här inte. Är faktiskt lite rekreativt att bila dit och hem. Nästa gång ska jag nog stanna kvar och passa på att shoppa loss lite!:-)

Idag sopade maskiner bort att grus och gissa om det kliade i inlinesnervern!! Om jag har alla kroppsdelar i behåll till sommaren så ska det definitivt bli åka utav!

2 glada vovvar mötte mig i dörren vid hemkomsten! Bangsi har verkligen blivit mattehund. Men det är bara skoj, då Neo varit hussehund sedan länge!:-)


Nu ska jag tigga till mig lite massage på ryggen och sen sluta ögonen och hoppas på att inte drömma om motorsågar och amputerade armar;-P


Nattinatti!

Av Chrissie - 5 april 2010 19:25

Efter sambon anlänt hemmet igen efter tydligen en lyckad skotertur, så packade vi in vovvar i bilen och åkte till Räfsnäs för en härlig långpromenad.


  


Alltid full rulle på de där två! :-)

Av Chrissie - 5 april 2010 10:09

Så var solen borta för den här gången. Men vad gör väl det, bara vi slipper se en endaste snöflinga till.

Är det sunt att man varje natt drömmer om att man går ut i garaget och tar motorsågen och sågar av sig armarna och njuter över hur skönt det känns? Tycker dock att jag fått lite bättre rörlighet i axeln, men värken då??!! Rida går hyfsat, om sambon sadlar:-) Äta går bra, om sambon hyvlar osten. Klä på sig går bra, men få utav mig kläderna får sambon hjälpa till med.

Har nyss vinkat av sambon som begett sig iväg på en "åka-skoter-dag". Han har lite separationsångest för att ställa undan maskinen för den här säsongen. Själv har jag klarat av farmen live och farmen virituell och vovvarnas morgonpromenad. Hästarna har gått 4 dagar i sträck, så idag får de vilodag. De riktigt njöt av att få komma in igårkväll. Inte en spark, inte ett skrik. Måste betyda "trivsel". Eller också bara helt slutkörda???? :-P


Nu ska jag ha en dag med massor av egentid, det vill säga, bara vara och njuta av lugnet.

//


Av Chrissie - 4 april 2010 16:43

Har haft en underbar dag så här långt. Hästarna är motionerade, hundarna busade och avspolade till förbannelse, solen i ansiktet och en massa annat.

Har dokumenterat dagen i bilder och säkrat vårtecken, trots väntat bakslag imorgon.


                                 



  

Av Chrissie - 4 april 2010 16:30

Kolla, kolla, kolla Ludde.....Matte hittade ett par brillor till mig också. Lite för stora, men vad gör väl det?! Nu kan vi spana in brudar så det står härliga till på lördag?! :-)


  


Ha det bästa alla brorsor och syrror!

Vi är de finaste och bästa juvelerna!:-)

/Bangsi bakom tangenterna

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards