Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2011

Av Chrissie - 11 januari 2011 20:24

Har hört att tisdag är en helt meningslös dag, men....hmm, äh, tisdag är väl inte mer meningslös än någon annan dag...eller?:-P

Fattar inte hur Skatteverket fixar all denna pappersbyråkrati, men idag har jag ialla fall fixat med årsbeskeden. Tro inte att Skatteverket nöjer sig med EN kontrolluppgift för alla anställda. Närå, då ska det minsann vara EN kontrollupgift för varje arbetstagare. Suck!


Så här kör man lite latmansridning. Hann inte med att rida båda två, så då fick det bli självmotionering utav Tritla:-)


Av Chrissie - 10 januari 2011 19:20

Att rida en jättepigg häst i storm gör hästen inte mindre pigg:-D Tur att jag har världens snällaste röda, även om det blir mycket spring i benen och väldigt lite lyssnande. Fröken Svart funkar fortfarande alldeles förträffligt att rida med musik:-) Ny cirkushäst????!!!??! 

Hann med lite träning med Bangsi också, men det bådar inte gott. Visst är han otroligt alert och på hugget. Men ju mer vi tränar dessto skälligare blir han....och i rallylydnad blir man diskad om vovven skäller för mycket. Jobbigt läge att liksom få en glad hund mindre glad.


Vinden viner för fulla muggar fortfarande och man är nästan lite skraj att få ett träd i huvudet när man är ute och går.

Nu ska jag plocka fram lite litteratur och börja plugga - är på tiden!! *stressad*


Klart slut!

//

Av Chrissie - 9 januari 2011 17:53

Vovvarna somnade gott igårkväll:-) Hoppas Ludde också sov gott. Hästarna fick också sova skönt inne och bra kändes det, med tanke på nattens regnande. Jag som alltid måste ha en åsikt om vädret, inget undantag idag....Så har jag nog hellre kallt som satan, istället för det här blaskskiten.  *Ogilla*


Varför, varför, varför är det slut på vanliga gummiviktboots överallt??!! Måste vara för att reglerna för vikten är ändrad? Måste få tag på rätt vikt innan Ridhustävling i Avesta!!! Ska till U-a på torsdag, så kanske får se till att hinna förbi Agersta och se om de kanske har nåt par ligger och skrotar någonstans:-)

Men det är farligt att åka dit, för man kommer alltid hem med något snyggt.....och dyrt!!;-D


Har varit på årsmöte med Edda på eftermiddagen!:-) Trevligt som alltid!! Nu väntar jag mest ivrigt på datum för kurser!!!!! Taggad till tusen!!

Husse hade varit på promenad med voffsar när jag kom hem, så nu ska jag bara sitta och invänta söndagsbesöket av Tom Barnaby och Midsomer murders:-) tre söndagar kvar, och så länge de visar sådana bra TV-program kommer jag inte att ha söndagsångest!


Åver änd aout fråm Skeppis!

//



Av Chrissie - 8 januari 2011 16:54

Imorse kom goa Luddetudde, som är här idag, när familjen Gomersson är i Stockholm.

Efter att husse vaknat, åkte vi iväg till flygfältet och promenerade. Blev ju en massa bus förstås!!

Sen har vi hunnit med vila, mer bus och mat:-)

Ludde är ALLTID välkommen hit!

            

SYSKONKÄRLEK!!



   


    

Av Chrissie - 7 januari 2011 18:52



Ok, lite liten bild kanske, men tittar ni noga i mitten så syns Hackspetten. Blev så glad över besöket.

Under min uppväxt så hade mamma & pappa garanterat Knivstabygdens största fågelbord. Vi älskade att mata de små krabaterna och många olika fågelarter tog sig dit. Fågelskådare var vardagsmat i vår trädgård, eftersom de visste att de kunde hitta ovanliga arter vid vårt "matbord".

Vid ett tillfälle kom en järv på besök också. Det hör verkligen till ovanligheten där "nere". Personal från SVA´s vildvårdsavdelning kom ut och tittade eftersom de inte trodde oss. Gissa om de blev snopna när vi hade rätt:-)  

Hur som helst, så har jag ärvt mina föräldrars intresse för fåglar. Nu är ju inte hackspetten sådär vansinnigt ovanlig, men det är inte varje dag de kommer så nära inpå. Vackra djur!

//

Av Chrissie - 7 januari 2011 18:38


Bangsi ligger i snödriva och väntar ivrigt på sin älskade bror som ska komma och vara här imorgon när hans familj ska till huvudstaden.

Så.....imorgon blir det bus för hela slanten!

Vi längtar!


- Ludde, skynda dig hit!!!!!

  

Av Chrissie - 7 januari 2011 18:30

Solen skulle skina idag, men när man vaknade imorse så vräkte snön ner, precis som vanligt. Har dock faktiskt fått se solen en liten kortis på eftermiddagen.

Efter jobbande, så tog jag mig ut tillsammans med vovvar och även en liten ridtur på Fröken Svart. Den röde sprang och "gömde" sig, vilket måste betyda att han inte alls var sugen på att bli riden idag?!

   

Äkta bondhundar? :-)     

-Var det nån som sa "godis"????


Nej, här har vi aldrig fredagsmys...utan här benämns det som fredagssunk.......och det är väl precis det vi ska göra. Sunka på sofflocket.


Av Chrissie - 6 januari 2011 22:38



Att dagen idag är 16 minuter längre än vad den var förra torsdagen!


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards