Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2011

Av Chrissie - 23 januari 2011 20:34

Men om 30 minuter visas det sista programmet av Morden i Midsomer, med John Nettles som Tom Barnaby! Vemodigt! Tur att jag har fallit för reklamen och samlar filmerna som säljs med Expressen varje söndag. Då kommer jag alltid att ha lite av Tom Barnaby kvar;-D


  

(bild lånad från www.dailymail.co.uk)


Av Chrissie - 23 januari 2011 17:18

Har världens ågren, tänk vad Drómi gjort för mig trots att han säkert haft ont!??!! Kändes direkt när jag satt upp att han var m y c k e t mjukare i bakdel och i tölten kom han direkt upp i taktren tölt med bra bakbensaktion!!  Guldsnoppen!!

Mindre skoj att Tritla kom farandes efter att Hanna och jag kommit iväg nån kilometer och lite till. Dumhästen hade hoppat över staket.....igen!!!! Vi fick vända och hon följde ju glatt med som värsta kalven på grönbete! Gissa vem som var tröttast när vi kom hem. Fröken Svart har haft många namn idag, och inte alla av godo! Jaja, man får väl försöka skratta och se charmen i det....eller nåt!:-)


Rallylydnadsträning, bus och promenad blev det på eftermiddagen. Jodå, Bangsi lyder emellanåt. Rally? Jovars...Skällandet?! Ser diskadpappret framför mig. Men visst är bröderna "juveler" duktiga!!:-)


              

Av Chrissie - 23 januari 2011 17:14

Hihihihi!! Skrattade så mycket åt detta!!!

Observera att det är inte inkallningsträning, utan det är faktiskt Ludde som inte gärna frivilligt vill åka bil.

Älskar R-M kommentar "- Skynda Ludde, innan det blir sommar".

Älskade Ludde personifierad:-)



 

Av Chrissie - 23 januari 2011 10:19

Har skickat iväg sambon med ett gäng andra tossiga skoteråkare på en dagstur. De skulle tydligen kolla på rally också någonstans:-)

Själv ska jag först ägna dagen åt hästar och ridning och sen blir det träning och bus med de mindre lurviga.

Sambon och jag gör mycket tillsammans, både skoj och måsten.....Men tycker att det är så härligt att vi också har våra egna intressen och hobbies. Och framför allt - att vi HAR intressen!:-)


Ska bli spännande och se om Thorleifur hade rätt, att Drómi kommer att vara en ny häst idag:-) By the way.....Häromdagen så provade jag att passlägga Drómi igen. Vi har en helt suverän raksträcka att prova på...Och döm om min förvåning när det funkade!!!! Klockrent!!! Vill ju inte prova för ofta, men känns verkligen askul att han blivit så stark att vi kan plocka fram passen. Hur mycket törs man träna??? Någon som kan ge ett blåbär ett gott råd??!!


Nä, nu kör vi!!!.............................................
...........................


//

Av Chrissie - 22 januari 2011 21:39

Min kollega och vän med familj kom i förmiddags - medans snön vräkte ner. Lite antiklimax då vi skjutit på dejten pga snöoväder och dylikt x antal ggr. Som tur var så varade ju inte snöfallet speciellt länge.

Det blev frukost och fika om mycket prat och gos med Minna innan det var dags att lasta Drómi för en tur till tandläkare/veterinär Thorleifur. Det var välbehövligt! Rejäla piggar!!! Som tur var hade de mirakulöst i n t e givit honom sår i munnen. Sen hade han en "urinsten" som inte var nådig!!! Ljuger inte om jag säger 1,5-2cm cm i diameter. Ouch!!!

Så jag är mer än glad att jag äntligen kom iväg och nu blir det definitivt koll ÅRLIGEN! Nästa gång får fröken Svart också hänga på!


  

(Lite skillnad på munstege, vi som är vana vid munstege för gnagare/kaniner)


  

Blivande islandshästryttarinna??


  

Minna blev väldigt kär i Pjakkur!! <3 <3 <3


Sen fick jag presenter också!!! Herregud!! Tossiga familjen!! TUSEN TACK!!


  

Helt underbara magneter med mina älsklingar...


...Och en helt fantastisk dörrmatta!!!


  

Så den som kommer och hälsar på......Ni får INTE torka av er om skorna på den här! :-D


Blev mera prat och god mat och lite mer fika och mer bus.  En himla bra dag!!!

Tack L, M, M för att ni kom!!


//




Av Chrissie - 21 januari 2011 19:45

Fråga mig inte varifrån dagens energi kom ifrån, för jag har inte den blekaste aning........

Hundpromenad, sen lite jobb, därefter ridning av båda hästarna. Passade på att fylla hö och byta vatten också. In och badade hundarna och sedan borstning och tovutredning samtidigt som jag satte på älggryta på spisen. Då fick jag ett ryck och vispade ihop en chokladtårta som står klar i kylen och nu precis är det dammsuget och ätit älggryta. Vovvar och misse fick naturligtvis samma mat:-D

Har anmält mig till isländskakurs också. Start 7 februari, så nu jäklar blir det massa pluggande. Isländska OCH till legitimationen. Tjoo!

Fick skicka hussen till Apoteket, eftersom matten blev blöt om fötterna av hundbaderi och inte bra för ihoptejpning av sår....Nu är det nytejpad och fixat:-) Såg sådär halväckligt ut...

Imorgon kommer kollega och vännen L med familj och hälsar på!! Tjooohoo!! Vi har planerat typ 10 ggr som gått i stöpet pga sjukdomar och oväder. Men nu ska det äntligen bli av!!!:-)


      


Jag har nog världens snällaste misse. Igår kände jag en lös tand, P4....stoppade in fingrarna och s l e t bort den. Han jamade till lite och njöt nog inte, men hur snäll som helst så väntade han tills jag var klar. Ger mig själv lite cred, då jag varit och pillat i munnen på honom sen han var yttepytteliten.


  

Pjakkurs första tappade tand. Lillmissen håller på att bli stormisse!


Av Chrissie - 20 januari 2011 20:48

Jag VET att det bara är januari, men idag fick jag massor med energi och vårkänslor!!! Sånt här väder kan jag tänka mig att ha fram tills det är dags att bli vår på riktigt. Strålande sol, -4 grader och vindstilla!!

Så jobbandet fick vänta tills skymningen inföll!! :-)

Passade på att njuta av vädret och red först Drómi, sen Tritla och var fortfarande inte nöjd, så då skickade jag ett sms till Hanna och frågade om jag fick rida Skrauti också, och det fick jag. Så 3 hästar fick ordentlig motion och var superduktiga. Kände mig fortfarande inte nöjd, så på det blev det en rejäl hundpromenad. Skulle ju inte nämna foten, lovade jag igår.....Men måste ju säga att mindre ont idag, ridning gick rätt bra, däremot fortfarande jobbigt att gå.


            


Husse har varit i Sthlm idag igen, och tog med sig Sibylla hem:-D Gott!! Hundarna har haft full busstund och då ser det ut så här! Fattar inte att älsklingsbollarna är så roliga att "döda"!

  

Visst försöker de se tämligen oskyldiga ut?!! :-)


Nu ska husse och jag kura upp i soffan med ett glas rött och suga ur de sista timmarna ur denna torsdag.

//


Av Chrissie - 20 januari 2011 08:30

Nu s k i t e r jag i det här och beger mig ut i "vår"solen!!!



Just nu inne i illustrerad farmakologi.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards