Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Chrissie - 19 februari 2011 18:13

Tycker att det är lite för kallt för min smak, om än knottfritt:-) Fick bli en liten tur till Granngården och en ny vattentunna idag. Passade också på att fylla upp förrådet med mat för de små liven - småfåglarna.


Mensvärk så det står härliga till, men vad kunde vara bättre än att R-M och Ludde kom förbi, så det blev en hyfsad promenad med alla lurviga. Ludde ska få bada idag, eftersom vi håller tummar och tår för Ludde och Safir, som ska ställas ut imorgon.


Bästa svärföräldrarna skickade med sambons syster en stor form med symöteslåda, så det ska vi äta ikväll!! *Mums* Och pållarna har fått en ny bal i hagen, så nu kommer ingen utav oss att svälta:-)


Var ju fullmåne natten som var, får se om det blir nästan lika ljust och kyligt inatt, med rejält knastrande under fötterna i snön.


Kurar ihop mig under filten framför braskaminen igen och bannar kissen som inte behagar värma min ömmande mage för tillfället;-P//

Av Chrissie - 19 februari 2011 01:22

BrrrrRrrRRRRrrr!!! Nu är det kallt! Tror inte det var så snällt att klippa ner Neo idag, men det var verkligen välbehövligt! Ingen ska någonsin kunna säga att jag vansköter mina vovvar, så därför var det dags. Täcke på!!!! Varit på 40-års kalas i Skattlösberg och självklart blev det lite Dan Andersson-visor:-) fyllde nyss vatten åt pållarna och ja......typiskt.....vattentunnan tyckte nog också att det var kallt - och sprack! Har en mindre som fick agera reserv, men blir en tripp till Granngården imorgon! Tränade vovvar på eftermiddagen! Ludde och Bangsi var superduktiga!!!!!! R-M hade hittat en kanonbana, som dessutom var en officiell bana! :-)Svamlat nog! Nanna kudde nu! Raggsockor på!!//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards