Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under november 2010

Av Chrissie - 12 november 2010 20:51


  



  


  

Av Chrissie - 12 november 2010 20:07

NU kan jag få berätta att jag blivit "faster"!!

M´s syster fick en liten dotter igår - på M´s födelsedag!!!:-) Bra tajming!! :-D


Ville inte berätta något tidigare, eftersom jag tycker att föräldrarna ska få berätta först till alla de vill, innan nyheten kommer ut!!

Så därför med respekt, kommer jag inte att skriva något om detta på Facebook, då det fortfarande kan finnas vänner som inte fått höra nyheten av M´s syster och sambo. RESPEKT!:-D Att få barn är ingen tävling - det är livets största händelse (tror jag).

  

//



Av Chrissie - 12 november 2010 07:30

Min första riktiga kärlek var egentligen en kanin, Belgisk jätte, vid namn Chippe! Han var med mig i 9 år....Men ska vi prata motsatt kön, så var min första kärlek Christer!

Vi bodde i princip grannar och han hade en storasyster, lika gammal som min bror. Christer och jag gjorde ALLT - i vått och torrt. Han försvarade mig vid lekar och tog mig alltid under sina vingar. Vi gjorde det mesta ihop. Lekte med dockor(!), åkte massor av cross och ställde till med hyss. Han var med när jag lärde mig simma för första gången och vi gick på Mulle ihop. Blev vi någongång osams, så var det alltid Chrille som tog första steget till att bli sams. Han var så himla snäll, omtänksam och rar. Har ett gott minne av min första kärlek.

Naturligtvis var han den som fick den första pussen/kyssen också:-)


Christer var ett år äldre än mig, så när jag nådde sjätte klass och han sjunde, bytte de ju skola och vi gled ifrån varandra. I högstadiet träffade han sedan en tjej som han senare gifte sig och fick barn med. Vet inte om de håller ihop än idag.

//



Av Chrissie - 11 november 2010 19:06

Jaha, GRATTIS på födelsedagen till sambon;-)....Han är ju i Tyskland sen några dagar tillbaka, men borde komma hem tiiiiiidigt imorgonbitti.


Blev så glatt överraskad i förmiddags, när Anders ringde på dörren och tog med mina bestar på en promenad tillsammans med Luddetudde!!! De har varit lyckliga hela dagen:-) TACK ANDERS!!   

Sen kom posten och gulliga L hade skickat upp ett jättefint täcke till Neo, samt en STOR påse med Turkisk peppar till mig:-)))) TUSEN TACK!!

Håller på att bli alldeles på tok för bortskämd....


Har tappat räkningen, men borde vara en sisådär 28 (???) dagar kvar?


Imorgon ska jag försöka komma iväg och influensavaccinera mig........


//

Av Chrissie - 11 november 2010 09:12

Jaha, och vem är jag då? Svårt när man knappt kommit på det själv, eller jo, det har jag väl:-)


Levt alldeles på tok för länge och har nog gått igenom de flesta mot- och medgångar som har gjort mig till den jag är idag.

Livet består i djur på jobbet, djur på fritiden och när jag behöver lite extra egentid, så består det också utav djur:-D Var 4 år när jag bestämde mig för att jag skulle bli djursjukvårdare, och så blev det....Men har provat på lite annat smått och gott på vägen.


Har länge levt efter mottot att "ensam är stark", även om jag vet att det inte alltid är så. Men vad som än händer i livet, så v e t jag att jag klarar mig själv, vilket är skönt. Värsta ågren är att vara beroende av andra människor.


Är social, men gillar också stunder av ensamhet, så det är idealiskt att ha en sambo som reser bort ibland. Har en hel del bekanta, men få som är mina riktiga vänner och de vet vilka de är:-) <3 Annars är jag nog ganska sparsam att berätta om vem jag är innerst inne...


Det värsta jag vet är falska, ytliga människor, folk som utnyttjar andra och otrohet (samt särskrivning)!!! Sånt får mig att se rött.


Tycker livet går ut på att utvecklas som människa och min största skräck är nog att stagnera. Vill lära mig allt om allt.....jaja, vet att det är omöjligt, men hoppas nå trädtopparna ialla fall;-)


Gillar inte höst, vinter och jul!! Har ju förlorat alla anhöriga runt jul under en knapp 10-års period, så för mig är jul mer förknippat med sorg än med glädje. Men snart är julen här, vilket betyder att den snart är över också, och jag kan börja få längta efter vår och sommar igen.


Dock............så försöker jag leva Här & Nu!!!


//



Av Chrissie - 10 november 2010 17:31

Har fått den här utmaningen utav Gunilla, som jag ska försöka ge mig på.

Man ska alltså skriva ett inlägg per dag med respektive tema.


Dag 1. Presentera mig själv
Dag 2. Min första kärlek
Dag 3. Mina föräldrar
Dag 4. Det här åt jag idag
Dag 5. Vad är kärlek?
Dag 6. Min dag
Dag 7. Min bästa vän
Dag 8. Ett ögonblick
Dag 9. Min tro
Dag 10. Det här hade jag på mig idag
Dag 11. Mina syskon
Dag 12. I min handväska
Dag 13. Den här veckan
Dag 14. Vad hade jag på mig idag?
Dag 15. Mina drömmar
Dag 16. Min första kyss
Dag 17. Mitt favoritminne
Dag 18. Min favoritfödelsedag
Dag 19. Detta ångrar jag
Dag 20. Den här månaden
Dag 21. Ett annat ögonblick
Dag 22. Det här upprör mig
Dag 23. Det här får mig att må bättre
Dag 24. Det här får mig att gråta
Dag 25. En första
Dag 26. Mina rädslor
Dag 27. Min favoritplats
Dag 28. Det här saknar jag
Dag 29. Mina ambitioner
Dag 30. Ett sista ögonblick

Utmanar Linda och alla andra som känner sig sugna:-)

Av Chrissie - 10 november 2010 11:47

Av Chrissie - 10 november 2010 11:31

Vad gör man inte för sina fyrfota?!

Katten intog 2/4 av sängen inatt, Bangsi 1/4 och till matte blev det 1/4 kvar. Men mysigt och gott har vi sovit. Neo snarkandes alldeles nedanför.


Snöar gör det fortfarande! Fy tusan!!!

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards