Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under augusti 2010

Av Chrissie - 19 augusti 2010 20:51

Arla morgon spenderades med att konsultera samt vara psykolog:-)


Hästarna var kvar inne när jag kom till stallet imorse!! Hurra!!! Hahaha. De hade nog sussat mer än gott. De blev utsläppta och sen har det varit en dag som engagerats i hundarna. Tränat massor på moment ifrån kursen. Tog till och med ut hundarna en och en, vilket inte är alltför ofta. Skönt att kunna träna lite och stimulera dem, utan att behöva gå en massa. Hmm, kanske skulle gå med Neo istället, som redan är duktig?:-D

Sen blev det pälsborstning!!


Annars har jag suttit och läst en del politik. Börjar smått känna mig redo för val, tror jag!

Regnet upphörde någonstans där på eftermiddagen och sen sprack det upp så jag till och med fick se solen. Är dock ingen värme ute och nu börjar det verkligen kännas höst i luften! Usch, jag är inte redo för det än!!!

Mer sommar till mig!!!!!!


Är riktigt sugen på att tävla T och D till hösten, men vet ju inte alls hur det ska gå med foten.......Blir så himla frustrerad!!!!!!!! Vill ha besked ...NU!!!!


Nu ska jag poppa upp en skål popcorn till mig och sen sippa på ett glas rött, vilket var läääänge sen, eftersom jag haft en sjuhelsikes magkatarr. Men tänk vad lite thé istället för kaffe och kokt mat gör susen snabbt:-)


Tjingeling - over and out!

//



Av Chrissie - 18 augusti 2010 22:41

För att göra en lång historia kort!

Vaknade med en chock av att någon (granne) ringer på dörren tiiiiiiiiidigt imorse. Visade sig att hästarna rymt och begett sig ut på riksväg 50.

Tog ca 2 timmar, sen var de hittade och sambon körde hem dem i omgångar med trailern. Något djur har troligen sprängt stängslet och hästarna har blivit rädda och sprängt stängslet på motsatt sida.

Inga skador alls!! Puh!!!! Gissa om man hade HÖG puls och nära till hjärtkollaps när man vet att de är ute på den högt trafikerade vägen.

Allting gott slutet gott!! Inatt sover de inne!!!!!


Igår var jag till Örebro och en privatläkare (ortoped). Visar sig att min fraktur i foten inte alls är så simpel som läkarna här försökt påskina. Nu ska foten diskuteras med Sveriges duktigaste fotkirurg...och tyvärr lutar det åt att de ska steloperera bas/led vid metatarsale 4 och 5. Kul???!!! NOT!!!!!!! Hade ju hoppats på ett positivare besked. Och gissa hur *glad* jag är på de kära husläkarna??!!!!!!!!!!!!! Förbannad över att ha "slösat" 6 veckor på....ingenting!!!


Lägger in en bild som jag är så nöjd med på en utav mina älskade. Det gör mig på bra humör igen.


  



Av Chrissie - 15 augusti 2010 18:03

            

Full fart och massa skoj hemma hos Ludde

 

& CO!!

 

 

  

Badpojkarna in action.

 

TACK för gott fika och lekstunden!!!

 

Här är mina pojkar nu:

  

UTSLAGNA! :-)

Av Chrissie - 13 augusti 2010 22:43

Fredag den 13:de, men jag är inte så skrockfull av mig. Men av olika anledning håller jag mig ifrån stegar, vare sig att är fredag den 13e eller någon annan dag:-D

Har varit på återbesök hos farbror doktorn idag, och DET blev man ju inte gladare utav. Han tyckte absolut att foten skulle ha blivit bättre än vad den är vid det här laget och trodde det berodde på att jag belastat den för lite!! För lite????!!! Jo tjena!! Eventuellt är den felläkt och han sa att jag skulle få komma till röntgen nästa vecka. Ringde röntgen....och fick tid 7 oktober!!!!!!!!!!!!

Vad säger man????!!!! Dags att återigen vara tacksam för att man skaffat sig en privat sjukvårdsförsäkring, vilket är tragiskt att man ska behöva.


Ikväll och inatt är vi barnvakt åt H´s 3åriga lilla tös! :-)Hon är så enormt härlig. Totalt oblyg och charmar allt och alla. Nattningen var inga som helst problem och tittade till henne nyss, och hon snusar så sött där i sängen.

Ska bli spännande att se om vi ska upp och väcka tuppen imorgonbitti......


Har varit så kvavt idag!!! Så ridning fick stå över.....Skrauti har försökt betäcka brunstiga Tritla ca 20 ggr idag....Tur att de båda två är ursnälla hästar!

Drómi lallar runt och fattar ingenting! Härliga underbara Drómi! Vovvarna har också tyckt att det varit lite väl kvavt idag, så de har mest slappat i trädgården. Blev en del bus nu på kvällskvisten ialla fall och imorgon är det nog dags för lite pälsvård på lillskrutten igen.


R-M: Tatueraren var inte där när jag kom dit, på min BOKADE tid. :-(((( *arg*

Av Chrissie - 13 augusti 2010 00:10

När man säger att man ska ta en öl....så är det ju ingen som vet hur stor en sån är:-) I Finland så säljs det 1 liters burkar..... Tack M & L!!! Fick också JÄTTEFINA Ittalaglas som jag suktat efter!!! ...Och GOD mat!!

  


Har varit och hälsat på kollegan och hennes familj idag. En kanondag!!! Var ju liksom dags att gratta dem, innan de fyller igen:-P

INGA kan shoppa som L och jag!!! Det är faktiskt något som vi är riktigt, riktigt, riktigt BRA på!! Hittade en bunt med snygga kläder, som det inte blev några foton på. Däremot togs det bilder på mina nya kärlekar <3


    



Sen finns det ju en annan kärlek också...


  

Goaste, gladaste, coolaste, tuffaste


Nu har vi kommit hem och sjunkit ner i soffan efter bus och promenad med vovvar och ompyssling av hästar. Alla vill ha sitt!:-)


*****TACK FÖR EN TOPPENDAG!!*****


  

Av Chrissie - 8 augusti 2010 22:33

Grattis till Luddetudde som blev 1:a HP, BIR och BIG 2 idag!!

Stolt matte kom hem med 3 rosetter!!:-)


Bangsi ställs inte ut längre, men likväl så fick han en pälsvårdsomgång idag och en rosett!!


  


Tack även till R-M, A och Ludde som kom hit för en liten busstund och en hel burk full med superdupergoda hallon!!! <3


Vädret har inte varit så roligt idag, så hemmet har fått sig en rejäl omgång. Men det tog väl typ 4 ggr längre tid än om man inte hade haltat runt...Suck!

Kvällen har spenderats med bokföring, bokföring och lite mer bokföring. Äntligen klar och tror snart jag letar upp kudden.


På tal om kudde.......

    


Av Chrissie - 8 augusti 2010 00:52

Måste verkligen rida utan stigbyglar lite mer. Idag blev det sadel på Tritla, men verkligen....Jisses vad min sits påverkar. Hon var kanonduktig idag!!!! Hoppade av och promenerade med henne hemåt, för att hon var så duktig. Sen var det otroligt kvavt och varmt också. Tritla är verkligen min LÄROMÄSTARE!!

Sen fick jag rida Skrauti idag!:-D Alltid kul att rida en ny häst. Han är stor, stel och ganska mycket på framdelen.....men..... han har "det", han är framåt och han gör så gott han kan. Han är tämligen outbildad, men jag tror absolut att allt finns inom honom!! En utmaning för H, men jäklar så nöjd hon kommer att bli när han kommit en bit. En snällare och positivare häst får man leta efter!!  Dessutom är det så kul att han är så framåt, på ett positivt sätt!

Sen var väl inte två ridturer på en och samma dag skitbra för foten, för AJ vad ont den gör....


Har ätit årets första kräftor...och svenska var de...och SUPERGODA!! Åt alldeles på tok för många och är mer än mätt. Tur att man fick en liten snaps till som hjälper till med matsmältningen.

Nu ska det sovas!!


Nighty Night!

//

Av Chrissie - 6 augusti 2010 21:05

Det blir ju kanske inte alltid som man tänkt sig. Efter att sambon slitit hund med diverse husgöromål sedan hans semester började, bestämde vi oss för att ha en "quality time"dag, åka runt Insjön, ev Leksand och sedan vidare till Färnforsen där vi skulle stanna och äta, gå en härlig hundpromenad och låta dem bada.


Började bra med att multiremmen i bilen gick sönder vid Sellnäs. Så där stod vi!

Ringde Toyotacenter i Borlänge, som var MER än hjälpsamma. De kom och bogserade oss till deras verkstad. (Att de sen bogserade i ca 85 km/h är en annan historia). Väl där hade de inte en ny rem hemma, utan fanns EN kvar i Falun. Sambon fick låna en bil av TC och åka till Falun och hämta den. Själv satt jag på en gräsmatta i Borlänges industriområde med vovvar och väntade...och väntade...

Hur som helst, så efter att sambon kommit tillbaka, tog det en timme, sen var bilen hel igen!!!:-) Åkte emot Insjön där vissa ATV tillbehör skulle införskaffas......och naturligtvis fanns de inte hemma. Mot Färnforsen och

m a t!!!!  Jahaja....Restaurangen var stängd(???!!!!!!!?!). Hmm, ok, en hundpromenad i härlig miljö istället. Vad händer då?! Jodå, då börjar det HÄLLREGNA!

Mot L-a och väl där ett besök på Gula Måsen, som vi intog vid ett rastbord nere vid Väsman, och där fick vovvarna äntligen bada, till deras stora glädje.


Nu är vi hemma!! Vi har ialla fall haft quality time och många skratt, så dagen har absolut varit till belåtenhet, trots att det inte riktigt blev som vi tänkt.


    

Vovvar vid Färnforsen

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards