Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under februari 2010

Av Chrissie - 5 februari 2010 18:40

Vaknade innan 4 imorse och gav upp och gick och satte mig för att jobba. Snoret har tagit över hela min kropp. Men som jag sa till sambon igårkväll. Det är nu när man känner sig så här, som man vet att man lever:-)

Hade ju verkligen hoppats på att orka rida idag, men nej, får hoppas på imorgon istället.

Har massa skoluppgifter som ska vara inlämnade till på måndag och jag har bara klarat utav 1 utav 5. Jippi....eller nåt sånt.

Stackars sambon har varit i Stockholm och jobbat idag. Tågresan ner tog LÅNG tid, då tåget var försenat och han missade bytet. Samma visa hem, så nu sitter han på ett tåg till Örebro, för att överhuvudtaget komma hem ikväll. Är inte avundsjuk.

Har tränat lite "fotgående" med Bangsi. Långt ifrån att han kan, men han fattar principen, så det kommer sakta men säkert.


Har nyss kommit ur ett lång varmt bad. Så skönt!! Hästarna får vara ute och njuta av icke-nederbördsnatt, så matplatsen är laddad och vattnet fixat. Så nu åker "sunkkläderna" på och filten fram.


Dagens citat:


"Jag behöver inte gå någon kurs i positivt tänkande jag har redan en positiv inställning till allt jävla skit."    

Av Chrissie - 5 februari 2010 14:45

  

Av Chrissie - 4 februari 2010 20:08

Har inte så mycket mer roligt att skriva idag än igår. Förkylningen har tagit ett järngrepp om mig, även om febern håller sig hyfsat borta. Har mest tagit det lugnt och försökt komma ikapp med studier och jobb. Inte färdig än, men hoppas bli det imorgon.

Snön fortsatta att falla första halvan utav dagen och nu har vi så mycket snö att det faktiskt räcker mer än väl. Vet inte ens var man ska göra utav all snö när man skottar. Har hört att det ska bli fint väder i helgen, så då hoppas jag på att vara piggare, och ser fram emot ridning.


Imorgon ska jag ta mig i kragen och boka tid för en ny tatuering. Var ju länge sedan sist:-P Tänker inte avslöja vad det ska bli för något, men fyrbent är den ialla fall:-))))


Undrar om det är nu när man är sjuk, som man ska tag i det där med att lära sig att sticka?!! Fick ett "nybörjar"kitt av en god vän i födelsedagspresent.

  

En härlig sommarbild på min stjärna (i repris)


Man kan ju inte annat än att läääääängta!!

Jag vet att man ska leva hör och nu...och försöker så gott jag kan, men sommar året om TACK!

:-)


//

Av Chrissie - 3 februari 2010 20:59

Fortsätter i negativ anda och härmar G på en dagens.


Dagens sämsta: Dunderförkyld

Dagens sämsta: Vräkt ner snö hela dagen och snöar fortfarande

Dagens sämsta: Inställd ridtur med H

Dagens sämsta: Jobbstrul

Dagens sämsta: Min dator på väg att dö


Dagens bästa: Att sambon och jag firar årsdag, men för sjuka för att fira



Vem vet, kanske blir ett positivare inlägg imorgon?;-)




Av Chrissie - 3 februari 2010 17:11

Skulle ha ridit med H idag, vilket jag sett fram emot. Men:


1. Vaknade med halsont och täppt näsa

2. Blåser "storm"

3. Snön VRÄKER ner

4. Lite jobbstrul (som löst sig)


Nu har jag gjort en ENORM kraftanstränging och tagit vovvarna på en promenad i MÄNGDER utav snö., efter en dag halvsittandes i soffan. 39,6 visade termometern på, så inte konstigt att man känner sig lite halvrisig.

Sambon verkar ha drabbats av något liknande, men pallrade sig iväg till jobbet.


Dessutom hade vi tänkt gå ut och äta ikväll och fira vår årsdag........

Well, well, att snörvla, harkla och hosta ihop är väl också kärlek;-)


Over and out!




Av Chrissie - 2 februari 2010 17:13

Haha, jag ska nog varken pyssla med hästar, hundar, hamstrar eller vandrande pinnar heller för den delen. Kanske bara linda in mig i bomull och sätta mig i ett hörn?:-) Fast med min tur rasar väl hörnet in över mig??!! ;-D

Skulle skära lite bröd till frukost, men av någon outgrundlig anledning så tog jag tummetotten istället för brödet:-P. *Ouch*


Annars så har dagen ägnats åt arbete & utflyktande:-)




Av Chrissie - 1 februari 2010 20:10

Imorgon ska jag ta mig i kragen och ringa kiropraktor. Ryggen har inte varit bra på länge, men den blev inte bättre efter dagens händelse. Fast det gick ju väldigt bra trots allt. Liten fallhöjd....fast undan går det. Kan inte annat än att tycka "gullTritla".....som blir så rädd för en bil i diket. Hon som var så stencool sist när tåget kom. Jaja! Nog om detta.


        

Av Chrissie - 1 februari 2010 13:08

Kanske ska pyssla med hamsteruppfödning eller något liknande, istället för ridsport?;-)

Mötte en bil när jag var ut och red T. Han höll ut så långt till kanten att han körde i diket - rejält!!! T blev livrädd och tyckte inte alls att bilar hör hemma i dikena och satte av i sken. One rein stop??!! Funkade icke!! :-/ Matte trillade av i en mjuk snödriva och T stannade så snällt så.

Hjälpte stackars mannen ur bilen och att ringa efter bogserhjälp, för att sedan  sitta upp på T och bege mig hemåt igen. Bilar ska f o r t f a r a n d e inte ligga i dikena tyckte hon och gjorde en repris! Denna gång var matte inte alls beredd och landade mjukt i snön onyå!!

Fick helt sonika promenera med henne tills bilen inte längre gick att se. Då var hon som vanligt igen och jag kunde hoppa upp - men valde av förklarliga skäl att rida åt andra hållet!

Efter denna lilla incident, så har jag traskat hela hagen runt i 50 cm snö och spänt tråd och skakat av snö, för att sedan ta snälla pigga farbror röd på en tur.

Nu har jag så ont i mina fotleder, så det blir jobb framför datorn resten utav dagen. Hundarna har somnat framför TV:n efter buspromenader i snön.

Fick nog någon bra bild på lillskiten, som jag ska lägga upp lite senare.

//


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards