Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under februari 2010

Av Chrissie - 10 februari 2010 19:43

Vilken genomkörare pållarna fått idag. Vad med snö det är i skogarna!!! Helt makalöst. Hästarna hade snö upp till magen. Som tur är kommer man fram till lite plogade vägar nu och då under ridturen, så de får pusta ut. Hur som helst helt underbart härligt, om än lite kallt. Tyvärr har T blivit lite halvrädd för bilar, efter förra veckans dikeskörning och inte blir det bättre av att bilar blåser förbi utan den minsta hänsyn:-(

Svårt att träna henne att det i n t e är farligt då.

Tåget susade förbi också. Jag hoppade av medans det blåste förbi, men det var hon fortfarande kolugn med. D gick skitbra med H idag. Hon fick bli lite arg och visa att det inte är ok att få göra som man vill och det tror jag han lyssnade bra på:-)


Nu känner jag att jag inte är helt frisk. Mer död än levande. Brasa i kaminen för att tina upp och ett glas rött råder bot på det mesta har jag hört;-)


Hört ifrån L....


" ....Nu har jag inte tid att jobba, för jag har en gård att ta hand om..." 

:-)


//

Pssst. Bild på häst i m y c k e t snö kommer, så fort jag orkat med en uppladdning.

Av Chrissie - 10 februari 2010 12:40



Jag inte bara kräks på all snö. Nu kräks jag på allt vad papper heter också! Moms, arb.avg, fakturor, kvitton mm..Bläää! För att inte prata om telefonen...Måste folk ringa innan de ens klivit upp ur sängen? Syftar på jobbsamtal förstås;-)

Men nu skiter jag i det för några timmar och beger mig ut med H och pållarna:-)

Härligt, härligt!!


  



Av Chrissie - 10 februari 2010 08:16

Godmorgon världen, eller något liknande. Trött som bara den. Somnade inte om i första taget och fick ju naturligtvis jobbsamtal på morgonen:-)


Så här roligt har jag ialla fall på jobbet:


  

Bokstavligt talat: Cat fight;-)


Lite frukost innan det är dags att ta vara på dagen!


//



Av Chrissie - 10 februari 2010 03:15

Vi somnade med TV:n på i sovrummet. Sambon kastar sig upp i sängen och ska leta efter fjärrkontrollen för att stänga av. Hittar den inte. Kliver upp för att stänga utav den manuellt. Fungerar inte. Jag vaknar. Bangsi vaknar. Hittar fjärrkontrollen på golvet och stänger av TV:n. Bangsi går ut och kissar på hallgolvet och jag får kliva upp för att torka. Sambon somnar om. Jag klarvaken och vill sätta på TV:n igen.

:-)


En helt vanlig natt...Hahaha.

//

Av Chrissie - 9 februari 2010 07:15

Har vaknat på mitt lilla rum och snart dags att börja jobba.  En dag/kväll kvar sen får jag bege mig hemåt igen. Var en riktigt bra dag igår!!:-)

Förkyld är jag fortfarande, men nu är jag åtminstone på benen igen.

Längtar efter vovvar å pållar, även om jag vet att sambo pysslar om dem mer än väl!

Hmm, det här har jag inte tid med.....Får skriva mer efter hemkomst.


Tjingeling!

//


Av Chrissie - 7 februari 2010 14:26

Idag fann jag åter meningen med livet!!! SOLEN!!

Helt fantastiskt underbart väder. Solsken, lite takdropp och perfekt ridväder. Idag blev det mest volter och lite övergångar som igår. Gick hur bra som helst!! Glädjerus!!!

Hundarna har kunnat vara ute med mig nästan hela dagen också, utan att frysa. Kan nästan inte bli bättre - för att vara en söndag i februari.


Snoret börjar långsamt avta och hostan tagit vid. Men vad gör det väl med en bondförkylning en dag som idag?!!:-)

                 














Av Chrissie - 6 februari 2010 17:56

Tog några Alvedon och begav mig ut på hästryggen!!! Jisses, det måste verkligen gå att "vila hästar i form"???!! ;-)

Tritla orkade hålla tölten h e l a vägen upp till masten. Det är första gången. Jäklar vilken ökad tölt hon har föresten. På hemvägen hade vi mest skoj och för att träna henne att kliva på ordentligt i traven.

Drómi som bara springer på, fick träna tölt i långsamt till arbetstempo. Lite fick vi bråka först, men ack så duktig han var sen. Vilka pållar jag har!!!


Voffarna fick busa med leonberger Smilla idag. Gick jättebra, även om Smilla föredrog att äta hästskit framför busa med lillskit;-) Hrmmpphh, har fortfarande inte tagit tag i det där med tovor...Men efter lite Otrivin Menthol och några Alvedon, så ska vi nog hinna med det där också.


Har hämtat hem hö också! Så nu klarar vi oss ett tag igen. Visst har de blivit lite runda om magen på fri tillgång. Men absolut inte så feta som hus. Tycker att de är jätteduktiga på att inte hetsäta. Dessutom har Drómi slutat fisa i den grad som han tidigare gjorde. Det måste väl ändå vara positivt?!


Först middag och ett glas rött. Sen tovborstning och Melodifestival.

Ha nu en härlig lördagskväll allihopa! *Attjo*

//


Av Chrissie - 6 februari 2010 09:22

Idag står pälsvård högt upp på listan. Bangsi har fått riktigt härliga tovor på sina ben. Tur att han inte vet om vad som väntar:-)

Är fortfarande k n ö k f ö r k y l d, men ska verkligen göra ett tappert försök att åtminstone orka med två korta ridturer.


Jag har ju en sambo som åker på nysattacker som inte går av för hackor emellanåt. Bangsi är livrädd för dem och springer och sätter sig vid ytterdörren i tvättstugan när det är dags. Han är för rolig den lilla killen. Å andra sidan är han snart inte en liten kille längre. Imorse så var han en riktigt hormonstinn hund där tungan darrade friskt när han luktade på Neo´s pink. Dags att kapa kulor kanske??!!


Drömde inatt att jag hade köpt mig en stor fin kakaduahane. Han satt på min axel och följde med på ritter med pållarna och satt och skrek "hoppla, hoppla".

Tänk vad man kan drömma?!!


//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards